Followers

Monday, September 2, 2013

holla !





salam guys..wahhh sudahh berhabukk lhh wa punya page nii.. alahaii.dssbkn far terlmpau bz n tade msa lngsung nk update far nya blog tu lh psl smpai berhabukk ni..nii mmg nk kena kemass nii..brmcm mcm far tlh alami spnjng far bekerja ni..ohh ye..lupa lk..far dh start pun bekerja..2nd.. far tatau r apa slh far atau apa..mslh kt tmpt kje far..far mmg tatau yg that guy adlh bf si akak ni..sbb thatbguy kata dia single..si guytu mntk number far smua..far pun bglh..ats sbb brkwn..mmg kami rpt..slalu we chat..n one day..si kwn kakak ni sent photo kat moment di we chat..trkjut far tngok..laa bf gf rupnya..far pun tnya kt si pngirim pic kt we chat tu..dia kta yup..akak n abg ni mmg couple..al kisahnya..far pun we chat ngn abg ni tnya..mula2 ta ngaku..lma2 bila far desak br;h nk ngaku..cehh!!..ta baik tau abg wat cmtu ngn kakak..then kt tmpt kje far g amik brg kt loading bay..abg ni nk tmn far..mula2 far tamau sbb takut kakak nmopk n jeles..tp dsbbkn tade porg lain..chef pun srh je amik abg tu..far pun g lh..dah siap amik brg..nak naik ats kt dpn lif..abg ni nyanyi lgu apa nth tuk far..far mrh r abg ni..far ckp ;jngn nk ngarut ekk'..abg tu gelak2..kbtuln kakak tu nmpk n brckp''amboi mesra nmpk?'..far sh rasa lain..far senyum je n trus g wtbkeje far..
rupnya dlm diam si kakak ni ngis sbb jeles..ya allah far rasa serba slh gila..adoiii..slng 2 mnggu rsnya..akak tu dh bnti..far trkjut..sbb tkut dia bnti sbb far..far g jmpa akk tu..akak tu kta bkn sbb far tp dia mmg nk bnti..mmm..itu ckp kakak tui..pdhl dlm hati..lain tu..smnjk kes tu far n abg dah ta contact lngsung..buat pe nk cntct..bf org tu..far ta nk rmps bf org ni..hish2..
kes tu dh selesai..tp ni kes lain lak..ada seorng kwn far kt tmpt kje ni jeles ngn far sbb bf dia rpt ngn far.alahaiii!!ckuplh jelous2 nii..smpaikn si gf ni dh ta ckp ngn far n bermuka muka..far wt dono n far fokus kt tmpt kje far je..bg far guarau tu hnya kt tmpat keje..tade smpai bwk ke luar yee..so jngn nk jls sngt..bila drg dngra far dh single lg lh msg2 tkut!.. ahaha :P
3rd..far rasa cmcm dunia cinta far dh hbis..izzat?..mthlh far grm ngn dia sngt2..dia kta dia syg far lgi..tp yg wt far grm n naik anginnya..dia ta nk smbng blk cinta kami..dia kata 'apa slhnya kita kwn?'..'ada jodoh ta kmna' n bla bla bla bla..smpai kn bnda ni kmi bergaduh..bg pndpt far..selagi de lg perasaan cita tu apslhnya kita smbng blk..takn nk biarkn rasa cita tu terkubur je mcm tu??hello??!!wake up okay..  far trngn sngt nk dpt someone yg dpt replace kn si dia  tu..mmmm..
bkn ta nk kwn tp sshlh..kngn tu still je bernain kt fkirn far..katanya kmi bff.. :P nthlhh..!!!
guyss smpai sini dulu ekk..ibu far dh bsg haa srh tdur esok kje..hahah.. okay guyss..bye..:P
alhamdullillah far dtrima bkerja dngn MAS AWANA..di KLIA..yup as a chef..but br pngkat bwh skali..tapa2 as long far keje n dpt cpai apa yg far idamkan..apa yg trjadi spnjng far berkerja?..ha mcm2 weii..1ST u guys ngt lg ta psl hbngn far ngn chef tu??.yup stlh sekian lmnya far cr jwnpn akhirnya dpt juga..rupnya chef tu ada prmpuan lain..ya allah brtmbh sakitnya hati fra..far trlmapu bodoh dbb prcaya kn dia..dia kta dia anggp far ni as adik dia..omg!!wth!!wtf!!.psssssttt!!sesuka hati kau je kn kata aku cm tu..kau ngt kau apa??..smnjk kes tu far dh delete all his sms number whatsap or whatever yg berkaitan dngn dia..all far dh delete..dah 2 buln dh prkra tu brlaku..smnjk tu kmi mmg dh ta contact lg..bialh..maybe ada himmah di atas apa yg trjd..                                                                                                 

                                                                                                                                Best regards,

Thanks For Reading..U can like it or leave a comment

1 comment:

  1. hello akk far,,, i minat u..kahkahkahkahkah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...